ett år sedan: malaysia & singapore

 

Fastän jag just besökt Marseille, känns det alltid lite tomt då man inte har någon långresa inplanerad under de kalla vintermånaderna. För ett år sen var jag med min familj i Singapore och Malaysia. Jag var tyvärr sjuk halva tiden, men tänkte i varje fall visa lite bilder från därifrån. Kanske som botemedel mot min resfeber? 

 

 

Bäst var kanske Kuala Lumpurs utsikt från poolen samt att snorkla med baby hajar på Langkawi. <3

01.02.2014 kl. 16:54

i l l u s t r e r i n g.

 

 

01.02.2014 kl. 16:52

m a r s e i l l e .

 

Hej på er.

 

Sitter hemma hos Emilia och Ragnar. Guu vad trevligt. Supersent. Borde sova. Vi har gjort så massa. Ätit gott, druckit gott. Dansat gott. Promenerat gott. Så fint allting. Förkärlek för Marseille, förkärlek för Frankrike. 

 

Lite bilder Ragnar plåtade på mig. Suuperfina. <3 

xx

20.01.2014 kl. 08:19

marseille imorgon.

 

 

Imorgon kommer att vara en fin dag. Då får jag nämligen åka till Marseille för att hälsa på finaste Emilia som är där tillsammans med sin pojkvän Ragnar på utbyte. 

Vi har inte setts sen tidiga hösten, så perfekt att catcha upp litet, samtidigt som jag får bekanta mig med en stad ny för mig. Älskar massor det franska köket och vinerna, så väntar så på att få äta och dricka på Marseille-vis. Blir också skönt med vår en liten stund, förrän man är tillbaka i kylan igen. 

Så pepp! <3 <3 

 

15.01.2014 kl. 09:49

"it's just when someting funny happens on the way to the deli, and you'll only tell one person, and that'll be patch, and I'll never hear about it."

 

 

Kollade för en tid sen Frances Ha. Alltså vilken fin film. Den handlar om en dansös som bor i New York och kämpar med att ha råd att bo inne i stan, samt vänskapen med hennes bästis, då bästisen träffar en kille osv. Vacker, realistisk och fint gjord. KOLLA om ni inte ren sett den. 

 

11.01.2014 kl. 12:02

god morgon.

 

 

Finns det något bättre än att vakna riktigt tidigt en lördag morgon, alldeles utvilad? Så bra ju <3 Igår blev det hemmakväll med Juho. Men idag skall vi antagligen på fest. Det är Juhos kompis som ordnar 3 års kalas på hans vintagebutik. Kul! Tills dess tänkte jag pyssla hemma, och ta de lugnt, men försöka att INTE lägga hela dagen på serier. Alltså, min kompis lurade mig att börja kolla på Paradise Hotel och nu är jag totalt hooked. Så pinsamt, och undrar vad det beror på. Kanske det är spännande på grund av att det är motsatsen till hur ens eget liv ser ut. Reality tv med tatuerade douchebags och blonda bönor, sol och fest dygnet runt. Haha. Underhållning för hela slanten helt enkelt. 

X

11.01.2014 kl. 10:50

<3

 

 

11.01.2014 kl. 10:42

front row girls

 

 

 

04.01.2014 kl. 13:37

nyårsafton.

 

Feeeeest! Vad kul det skall bli, fastän jag för en gångsskull inte har exakt klara planer på hur kvällen skall framskrida. Tror verkligen att det är första nyåret det är på det viset. Men kul skall det bli iallafall, och alternativ finns! :-) 

Tänkte att vi kunde minnas föra året, då det var lite mer planerat. Då ordnade jag nyårsfest tillsammans med Jasmiina. 20-tals tema. Så lyckad fest! 

Några bilder:

 

Victor, Jon, Jockum, Kalle och Lindman. 

Daniela och Edward. 

Jag. 

Niku och Pepe. 

Emilia, Miku och Ciio. 

Kimi och Nanna. I bakgrunden skymtar vi Pisu. 

Maxine och Jasmiina. <3

My och jag får komma på bild. 

Charleston. Eller något åt det hållet :-)

Allihopa. 

 

Alla bilder tagna av Staffan Sundström. 

31.12.2013 kl. 11:25

jag vill önska er allesammans en superfin nyårsafton och ett gott nytt år <3

 

 

 

Happy New Year

Happy New Year

Happy New Year

2014

 

Via

31.12.2013 kl. 11:11


 

Hej på er.  

Hoppas ni trivs. 

 

Min blogg handlar om allt det som gör livet lite finare. Främst om min kärlek till illustrering och allt som är perfekt på ett operfekt sätt, om musik som får en att känna att man lever samt vänner och den finaste som gör vardag som helger till små äventyr. 

 

Josephine heter jag och bor i Helsingfors. Jag romantiserar gammalt före nytt, gillar bäst flickiga klädesplagg och mjuka djur, samt hoppas på att en dag igen få bo i den stad som får mitt hjärta att bulta lite extra, dvs. New York såklart. 

 

 Josephine Mickelsson

Helsingfors

 josephine.mickelsson@gmail.com

 

 

Ps. Kommentera gärna! Svarar gärna också ifall ni har några frågor! :-)

 

 

Om ni vill får ni gärna följa mig även på:

 

 

 

Instagram @josephinem

 

 

 

 

Josephine Mickelsson 2014