vinkväll hos my + favoritkjol

 

På fredagen kände jag mig ganska hängig, men bestämde mig ändå för att gå över till My för lite fredagsvin. Kvällen drog ut och jag antar att det är därför som min hals är väldigt sjuk ännu också. MEN, här är ivarjefall fredagens klädsel. 

 

Btw, och huuur fint har inte mymlan det hemma hos sig? Dör varje gång lite. 

 

14.10.2013 kl. 12:58

fredag och marseille

 

 

Idag åkte Emilia till Marseille på utbyte. Detta måste vi ju såklart fira på fredagen. Kvällen började hos oss med lite drinks tillsammans med My. Efteråt fortsatte vi till Jalla Jalla för att lyssna på Wino 4ever. Men det hade tyvärr stängt ren då vi äntligen hittade fram, efter lite för många "sista" låtar. Så istället blev det Siltanen, för att sen avsluta kvällen med dans på Adams. 

Kul kväll <3 

29.09.2013 kl. 13:40

öppningsfest, dans & morgonsol

 

Fredagens plan var Helsinki designweeks öppningsfest. Jag började med att möta upp Maria på Vinvin för ett glas innan. 

Öppningsfesten hölls på Skatudden på Tulli&Pakkahuone. Världens finaste utrymme. 

Efter det blev vi hungriga och mötte upp Moppe på Ysin. Galet att ännu kunna sitta ute fast vi är i mitten av September redan. 

..sen blev det Adams, var vi hittade flere vänner som vi sedan fortsatte med till Beefen. Där dansade vi tills lamporna kom på. 

Efteråt bestämde vi oss för att inte alls gå hem än, utan istället fortsätta till oss en stund, för att sen gå ner till Eira stranden och njuta av morgonsolen. Så vackert det var.  

Maria & jag.

 

Lång men rolig kväll. 

 

 

15.09.2013 kl. 21:36

helgen som varit

 

 

Så var det måndag igen. Fattar inte hur sjukt snabbt helgerna skall springa iväg. Förra helgen, i Snappertuna kändes som ett par timmar, och även denhär helgen gick hur fort som helst. På fredagen började vi hos Maria med lite drinks, sen blev det Adams och Efterfesten. Det var riktigt lyckat och skojigt!

 

Det fick bli leopardmönster och röda läppar för kvällen. 

 

Förövrigt var helgen väldigt lugn. Såg bland annat slut Ruby Sparks. Såå söt! <3 Rekommenderar varmt.

På söndagen kollade vi The Bling Ring. Gillade även den, kanske speciellt då jag fått höra mycket negativt om den så mina förväntningar var inte särskilt höga. Då är det alltis kul när man blir positivt överraskad. Den var ju dock inte lika estetiskt vacker som Sofia Coppolas andra men fin i allafall. Speciellt intressant blir den ju när man tänker på den sanna historian bakom den.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruby Sparks <3

 

Via

 

 

 

09.09.2013 kl. 18:27

förfest javisst

 

Via

 

Playlist igen, perfekta förfeststoner. 

 

playithere.

 

Imorgon är det ju trots allt fredag. Så roligt det ska bli då det är Efterfesten på Adams. Perfekt att catcha upp med allihop man inte sett på ett tag och dansa till Scifibimboes såklart <3

 

 

05.09.2013 kl. 19:56

flow flow flow

 

En söndagstrött men glad jag. 

Jag och Daniela på fredagens Flow. Superduper stämning. 

Lördagen tillsammans med Juho, Marc och Andy vid Nokia Garaget. 

Poserande vid Flow skylten. 

 

Lite bilder från en av sommarens höjdpunkter. I år plåtade jag nästan inga bilder själv, så här är några Daniela nappade. Jee, tack för dem! :-) Bäst i år måste jag nästan säga att Nick Cave var. Sån scenkarisma ser man sällan. Of Monsters and Men, som var artisten jag väntade mest på att se, tror jag att jag stod lite för långt ifrån eftersom jag tyckte ljudet försvann med vinden från den stora scenen. Fint var också Cat Power, Bat for Lashes samt Kraftwerk (kanske mest pga roliga brillor!) . Mycket häng blev det också i Nokia Garage, samt fjant dans i dendär ena gången där bredvid. Lördagens efterfest på Kaiku med Mies ja elämä var ju så super roligt det med! 

 

28.08.2013 kl. 20:40

sommarö kräftskiva

 

I lördags ordnade Daniela och Marc kräftskiva på Sommaröarna. Supersuper rolig kväll! Det var även roligt att Karin kom en liten sväng för att fotografera. Hoppas hon fick några lyckade bilder! 

Här har vi Emilia, Moppe och Maria <3. 

26.08.2013 kl. 18:10


 

Hej på er.  

Hoppas ni trivs. 

 

Min blogg handlar om allt det som gör livet lite finare. Främst om min kärlek till illustrering och allt som är perfekt på ett operfekt sätt, om musik som får en att känna att man lever samt vänner och den finaste som gör vardag som helger till små äventyr. 

 

Josephine heter jag och bor i Helsingfors. Jag romantiserar gammalt före nytt, gillar bäst flickiga klädesplagg och mjuka djur, samt hoppas på att en dag igen få bo i den stad som får mitt hjärta att bulta lite extra, dvs. New York såklart. 

 

 Josephine Mickelsson

Helsingfors

 josephine.mickelsson@gmail.com

 

 

Ps. Kommentera gärna! Svarar gärna också ifall ni har några frågor! :-)

 

 

Om ni vill får ni gärna följa mig även på:

 

 

 

Instagram @josephinem

 

 

 

 

Josephine Mickelsson 2014