skärgården.

 

 

Hälsningar från Snappertuna <3. Kom ut till skärgården över helgen, även dock inte vädret är det mest fantastiska. Men hur skönt som helst i varje fall. Juho är nere vid bryggan och fiskar och jag tänkte sitta här och rita lite. Hoppas ni har en lika avslappnande helg som jag! 

31.05.2014 kl. 12:15

blomster.

 

Nu är det här. Allt det gröna. Allt blomster. Allt det vackra. Alla dofter. Fågelkvittren. Det vi drömmer om, försöker spara och minnas resten av året. 

 

Gårdagens. 

 

 

26.05.2014 kl. 20:33

de senaste dagarna.

 

 

Lite om vad jag hållit på med ett par dagar tillbaka. 

 

Denna typ fyllde år på torsdagen. Det firade vi på Pastis. Som jag nämnde redan så är det en av mina favoritresuatranger i stan. Fast jag saknade lite att dom ändrat menyn eftersom jag var såå sugen på deras tartarbiff och blåmusslor. Men gott var det såklart i varje fall! 

 

På lördagen var det siivouspäivä. Vi tog oss till Berghäll och tittade runt lite. Det var dock svårt att koncentrera sig eftersom det fanns så massvis med grejor överallt. Man blir lite överväldigad. Vi sturntade ganska snabbt i det och gick istället till Döner Harju och hämtade mat och öl till parken. 

 

MUMS! 

 

På kvällen blev det bl.a. lite mer parkhäng i Koffen. 

 

I hissen. Dags att rösta!  Jag tycker att det är ytterst viktigt att delta och rösta för att säkra att rösterna inte ges till fel människor i dessa tider. Hoppas ni gjorde det med. 

Xx. 

 

26.05.2014 kl. 20:10

just nu.

 

 

Hej finisar. SUUPER fint väder alltså. Hur glad är man inte hela tiden. Och dessutom vilken fin dag för min pojkvän att fylla år! Skall strax promenera till Pastis på middag för att fira lite grann. Det är en av mina favoritrestauranger i stan. <3 Förövrigt så skall jag försöka prova på att blogga lite mer aktivt. Det är liksom den som får lida när man har brottom. Och det är svårt att veta riktigt vad man skall skriva om då man är van att inte skriva så ofta. Vi ska se hur det går :-) 

 

Puss. 

 

22.05.2014 kl. 18:50

när det skymmer.

 

 

 Åh vad allt känns lätt och fint när luften är mjuk och hilmen rosa. Sommarkvällar <3 

20.05.2014 kl. 21:48

en gång jag fyllde år.

 

Jag berättade ju att jag hade ett par engångskameror på min födelsedag som gästerna kunde plåta med. Skrattade såå mycket när jag äntligen framkallade bilderna. Hade ju ingen aning vad folk dokumenterat. Här är iallafall ett bloggvänligt urval. 

 

 

Tack alla finisar! <3 <3 <3 

16.05.2014 kl. 22:31

illustrationer i studentbladet.

Nåra illustrationer jag gjorde för senaste numret av Studentbladet.

Extra roligt att fixa pärmen! :-) 

 

 

08.05.2014 kl. 21:41

just nu.

 

 

När vädret är så här växlande är det lätt att även humöret blir sådant. Men då tycker jag att det är en bra grej att tänka på fina saker att se fram emot. Snart ÄR det ju vår liksom. Sen blir det bara bättre och varmare och man får tillbringa tid i skärgården sittandes på bryggan och vara ledig och ha picnic och få fräknar och allt möjligt fint. Att fundera på fina grejor med ett glas bubbel är inte helt tokigt det inte. Glad fredag finisar. Nu tänkte jag rita lite. 

Xx. 

02.05.2014 kl. 20:13

födelsedag.

 

Igår fyllde jag år. Inte helt tokigt. Det firade vi först på lördag med kalas hos mig. Ett mycket trevligt sådant. Hade två engångskameror som folk fick plåta med så skall framkalla dem så får ni se lite mer bilder. Men här under är iaf en polaroid av mig. 

Igår blev det lite mer firande med bl.a. middag på Mange Sud. Tyvärr råkar jag inte ha några bilder av det, men trevligt var det i varje fall. Tack Juho och Victor!! 

 

 

 

 

29.04.2014 kl. 19:58

work in progress.

 

 

 

 

Sitter och skissar lite. Denna skall ännu få lite liv och färg i sig men tycker om den såhär som svartvit också. 

Xx. 

23.04.2014 kl. 21:31


 

Hej på er.  

Hoppas ni trivs. 

 

Min blogg handlar om allt det som gör livet lite finare. Främst om min kärlek till illustrering och allt som är perfekt på ett operfekt sätt, om musik som får en att känna att man lever samt vänner och den finaste som gör vardag som helger till små äventyr. 

 

Josephine heter jag och bor i Helsingfors. Jag romantiserar gammalt före nytt, gillar bäst flickiga klädesplagg och mjuka djur, samt hoppas på att en dag igen få bo i den stad som får mitt hjärta att bulta lite extra, dvs. New York såklart. 

 

 Josephine Mickelsson

Helsingfors

 josephine.mickelsson@gmail.com

 

 

Ps. Kommentera gärna! Svarar gärna också ifall ni har några frågor! :-)

 

 

Om ni vill får ni gärna följa mig även på:

 

 

 

Instagram @josephinem

 

 

 

 

Josephine Mickelsson 2014