när dagar blir veckor och veckor blir månader

 

...och så har tiden bara runnit iväg och bloggen har stått tom. Har länge tänkt skriva något men inte riktigt tagit mig i kragen. Nu bestämde jag mig iallafall att göra det. Dessutom på ny sida. Söta Lily har gjort sitt och nu var det äntligen dags att prova på vad Ratata har att erbjuda. Gillar speciellt mycket Karins, samt min goda vän Emilias blogg. För mig är det viktigt att en blogg ger en något att tänka på och som inspirerar till en lite trevligare vardag. Så det är absolut det jag själv också hoppas på att leverera. 

Lite musik kan ju aldrig slå hål i sidan på någon. En gammal playlist med lite nytt också. Älskar att göra playlists så hoppas ni gillar dem, eftersom det definitivt kommer att bli fler. 

 

Här kan ni lyssna:

 

världen snurrar runt och vi står still.

 

 

Bild

30.07.2013 kl. 18:30


 

Hej på er.  

Hoppas ni trivs. 

 

Min blogg handlar om allt det som gör livet lite finare. Främst om min kärlek till illustrering och allt som är perfekt på ett operfekt sätt, om musik som får en att känna att man lever samt vänner och den finaste som gör vardag som helger till små äventyr. 

 

Josephine heter jag och bor i Helsingfors. Jag romantiserar gammalt före nytt, gillar bäst flickiga klädesplagg och mjuka djur, samt hoppas på att en dag igen få bo i den stad som får mitt hjärta att bulta lite extra, dvs. New York såklart. 

 

 Josephine Mickelsson

Helsingfors

 josephine.mickelsson@gmail.com

 

 

Ps. Kommentera gärna! Svarar gärna också ifall ni har några frågor! :-)

 

 

Om ni vill får ni gärna följa mig även på:

 

 

 

Instagram @josephinem

 

 

 

 

Josephine Mickelsson 2014